Svennis Cloud Solutions
Svennis Cloud Solutions
Consultanta si Dezvoltare Aplicatii Zoho
zoho advanced partner Romania

Wise.com Exchange Rates pentru Zoho CRM

Wise.com Exchange Rates pentru Zoho CRM

       Powered by

Integrarea noastră între Wise.com și Zoho CRM va aduce și va actualiza automat ratele de schimb valutar în contul dumneavoastră Zoho CRM

Integrarea noastră între Wise.com și Zoho CRM va aduce și va actualiza automat ratele de schimb valutar în contul dumneavoastră Zoho CRM

Aplica penntru un Demo Gratuit

Extindeți capabilitățile ZOHO CRM cu funcționalitatea Wise.com Exchange Rates

Extindeți capabilitățile ZOHO CRM cu funcționalitatea Wise.com Exchange Rates 

Această extensie va actualiza automat, o dată pe zi, cursul de schimb valutar în timp real de pe platforma Wise.com. În fiecare zi, la ora 23:30, un program va fi actualizat în Zoho CRM pentru toate valutele și ratele de schimb.

Aveți posibilitatea de a ajusta ratele de schimb Wise cu un anumit procent folosind WebTab - Wise Exchange și în același timp, de a actualiza pentru fiecare monedă rata de schimb ori de câte ori aveți nevoie. Împreună cu aceasta aveți un modul personalizat - Actualizări valute, unde puteți vedea toate actualizările care au fost făcute la ratele de schimb valutar sau la procentul de sus și utilizatorul care a făcut-o, plus data la care a fost făcută această actualizare.

Obțineți ratele de schimb de la Wise.com direct în Zoho CRM

 • În primul rând, avem toate valutele care există în lista dvs. Zoho CRM Multi-Monedă
 • Butonul Compare Rates - ne va duce pe pagina Wise.com unde putem compara cursurile de schimb în timp real un tabel de comparație între diferite instituții financiare
 • Pentru fiecare valută putem vizualiza cursul de schimb de la Wise.com și data pentru cursul de schimb

Caracteristicile Wise.com

 • Utilizarea Wise pentru tranzacții internaționale este de până la 8 ori mai ieftină decât utilizarea unei bănci tradiționale. Wise utilizează întotdeauna cursul de schimb mediu al pieței și percepe comisioane mici, în avans.
 • Peste 30% din transferurile efectuate cu Wise ajung instantaneu. 53% din transferuri ajung în mai puțin de o oră și 81% din transferuri într-o zi.
 • Wise permite clienților să dețină, să cheltuiască și să trimită bani în peste 50 de valute diferite.

Ajustarea cursului de schimb pentru Zoho CRM

 • În câmpul Adjust % putem face modificări ale cursului de schimb în funcție de specificul afacerii dvs.
 • Rata de schimb finală ne ajută să previzualizăm rata de schimb după ajustare
 • După ce suntem mulțumiți de ajustări și de rezultatul previzualizării, putem actualiza Rata de schimb Zoho CRM apăsând butonul Update (Actualizare)


Actualizare zilnică pentru cursurile de schimb valutar

 • Pentru a menține ratele de schimb de la Wise.com actualizate pe extensie, am implementat un program care rulează zilnic la ora 23:30 și actualizează ratele de schimb.
În scopuri de testare, dacă nu aveți încă un cont Zoho CRM, vă recomandăm să vă creați unul aplicând aici și să beneficiați de o perioadă de testare de 15 zile în care puteți testa funcționalitatea plugin-ului.
*Nu este nevoie de card și nu trebuie instalat nimic
Platforma Zoho One conține +45 de aplicații pentru gestionarea unei companii, inclusiv Zoho CRM ULTIMATE. Puteți testa Zoho CRM în cadrul platformei Zoho One.

 *Nu este nevoie de card și nu trebuie instalat nimic     

Cum se instalează Wise.com Exchange Rates pentru Zoho CRM

 • Pentru a instala extensia Wise.com Exchange Rate pentru Zoho CRM, trebuie să ne asigurăm că am fost de acord cu termenii serviciului și că autorizăm extensia să acceseze și să proceseze datele și să facem clic pe Continue.
 • Acum trebuie să alegem user/profile, aici putem selecta cui dorim să dăm acces pentru a gestiona și actualiza valorile cursului de schimb și pentru a accesa WebTab pentru a face modificări la cursul de schimb actualizat. Dacă este instalată doar pentru administratori, aceștia vor fi singurii care vor avea acces la toate funcționalitățile extensiei, dar puteți decide să acordați acces tuturor utilizatorilor sau doar anumitor utilizatori în funcție de profilurile acestora din organizație în Zoho CRM.
 • Extensia a fost instalată cu succes, dar pentru a utiliza funcțiile extensiei Wise.com Exchange Rate, trebuie să autorizați conectorul făcând clic pe butonul Authorize.

 • Pentru a autoriza conectorul și pentru a utiliza întreaga funcționalitate a extensiei, va trebui să permiteți ca Wise Exchange Rate să acceseze datele din contul dumneavoastră Zoho CRM. Cum puteți vedea că extensia dorește să citească setările de valută, să creeze setările de valută și să actualizeze setările de valută
 • Odată ce autorizarea conectorului este finalizată, extensia Wise Exchange Rates este gata de utilizare. Acum trebuie doar să faceți clic pe Terminare și să începeți să explorați caracteristicile Wise Exchange Rates.

Aveți nevoie de ajutor?

Aplica penntru un Demo Gratuit

Cum se gestionează Wise.com Exchange Rate pentru Zoho CRM

Aici avem WebTab unde avem coloana Monedă care este preluată din lista Zoho CRM Multi-Monedă, Comparați tarifele ne duce la Wise.com unde putem compara tarifele și taxele de conversie aferente. Pe coloana Exchange Rate Wise putem vedea rata de schimb curentă de la Wise.com pentru fiecare monedă în timp real și data aferentă pentru această rată de schimb. O caracteristică importantă este că putem modifica rata de schimb în funcție de nevoile noastre, ajustând-o cu procentul pe care trebuie să-l adăugăm în plus. Pentru a vedea dacă ajustarea este adecvată, putem previzualiza rata de schimb ajustată în secțiunea Final Exchange Rate (Rata de schimb finală). Dacă este ceea ce ne trebuie, putem actualiza rata de schimb Zoho CRM făcând clic pe butonul Update (Actualizare)

Să vă dăm un exemplu

Să ajustăm cu 4% moneda USD, putem vedea că previzualizarea ne arată valoarea 0,21014344. Valoarea curentă a ratei de schimb CRM este 0,206102220.  Pentru a modifica valoarea curentă a cursului de schimb în Zoho CRM trebuie să apăsăm update.

Putem observa că valoarea actuală a cursului de schimb în CRM s-a modificat în funcție de ajustarea noastră

Aici putem vedea că este schimbat chiar și în Zoho CRM Currencies

Putem urmări actualizările în modulul Currencies Updates, unde avem o listă care conține tot istoricul actualizărilor.
Aici avem actualizarea valutei, putem vedea, de asemenea, vechiul curs de schimb CRM, cursul de schimb actual, procentul de ajustare, noul curs de schimb, numele utilizatorului care a efectuat actualizarea și când a fost efectuată actualizarea.

Pentru a menține ratele de schimb de la Wise.com actualizate pe extensie, am implementat un program care rulează zilnic la ora 23:30 și actualizează rata de schimb.

Procentul completat în coloana Adjust% din WebTab este, de asemenea, luat în considerare în actualizarea zilnică pe care programatorul o execută, menținând ratele de schimb din Zoho CRM actualizate în funcție de necesitățile dumneavoastră. Puteți modifica oricând ajustarea și o puteți actualiza manual

Cum se dezinstalează Wise.com Exchange Rate pentru Zoho CRM

Dacă doriți să dezinstalați extensia, trebuie să mergeți la Setări, faceți clic pe Marketplace și selectați Toate extensiile deja instalate, acolo puteți vedea extensia Wise Exchange Rate cu butonul de dezinstalare.

Caracteristici cheie

 • Actualizează automat în fiecare zi, pentru toate valutele, ratele de schimb pe baza ratelor de schimb de pe wise.com - în Zoho CRM
 • Actualizați manual ori de câte ori aveți nevoie pentru toate valutele din Zoho CRM cursurile de schimb pe baza cursurilor de schimb în timp real de pe wise.com

 • Ajustați ratele de schimb Wise cu procentul dorit pe WebTab-ul Ratele de schimb Wise din Zoho CRM
 • Recuperați oricând aveți nevoie ratele de schimb în timp real de la Wise.com pe Wise Exchange Rates WebTab în Zoho CRM

 • Comparați ratele de schimb și comisioanele de transfer de pe Wise.com pentru valutele dvs. din Zoho CRM 
 • Vedeți istoricul complet al actualizărilor efectuate asupra cursurilor de schimb și, de asemenea, procentul adăugat plus utilizatorul care a făcut-o pe modulul Actualizări valute din Zoho CRM

Contactați-ne pentru asistență