Svennis Cloud Solutions
Svennis Cloud Solutions
Consultanta si Dezvoltare Aplicatii Zoho
zoho advanced partner Romania

Integrare sendSMS.ro ​cu Zoho CRM  

Integrare sendSMS.ro ​cu Zoho CRM 

Extindeți capacitățile ZOHO CRM cu funcționalități SMS

Extindeți capacitățile ZOHO CRM cu funcționalități SMS

Rezervați un demo gratuit

Integrarea realizata de Svennis Cloud Solutions intre Zoho CRM si sendSMS.ro vă permite să trimiteți SMS-uri direct la Contactele și Lead-urile dvs. De asemenea, puteți trimite SMS-uri personalizate sau să programați trimiterea SMS-urilor la o dată și o oră anume.

Modulul Leads

În modulul Leads avem butonul Trimite SMS care deschide fereastra Trimite SMS unde puteți edita mesajul, selecta un șablon pentru mesaj, selecta numărul de telefon și un programator care vă ajută să trimiteți mesajul la o anumită dată/ora.

Send SMS button brings you here. Now you need to select a template or type the message but the message box can’t be empty. If we check the box with Schedule the message will be sent at the when we choose.

Modulul Contacte

Same as on Leads module on Contacts we have the button Send SMS which opens up the Send SMS window where you can edit the message, select a template for the message, select de phone number and a scheduler which helps you to send the message at a certain date/time.

Send SMS button brings you here. Now you need to select a template or type the message but the message box can’t be empty. If we check the box with Schedule the message will be sent at the when we choose.

Aplica pentru ZOHO CRM trial

Pentru testare in cazul in care nu aveti inca un cont de Zoho CRM va recomnadam sa va faceti unul aplicand aici si beneficiind de o perioada de trail de 15 zile timp in care puteti testa si functionalitatea plugin-ului.

*Nu este nevoie de card pentru trial si nu trebuie instalat nimic

Aplica pentru ZOHO ONE trial

Platforma  Zoho One contine +45 aplicatii pentru managementul unei companii inclusiv Zoho CRM ULTIMATE. Puteti testa Zoho CRM in cadrul platformei Zoho One.

*Nu este nevoie de card pentru trial si nu trebuie instalat nimic


Cum se instalează sendSMS.ro pentru Zoho CRM

Pentru a instala extensia sendSMS.ro pentru Zoho CRM trebuie să ne asigurăm că am fost de acord cu termenii serviciului și că autorizăm extensia să acceseze și să proceseze datele și să dăm click pe Continue.

Acum trebuie să alegem user/profile, aici putem selecta cui dorim să dăm acces la funcțiile sendSMS.ro. Dacă este instalată doar pentru administratori, aceștia vor fi singurii care vor avea acces la toate funcționalitățile extensiei, dar puteți decide să dați acces tuturor utilizatorilor sau doar anumitor utilizatori în funcție de profilurile lor din organizație în Zoho CRM.

Extensia a fost instalată cu succes, dar pentru a utiliza funcțiile extensiei sendSMS.ro, trebuie să configurați setările extensiei prin introducerea numelui de utilizator și a parolei.

Pentru a face funcțional acest plugin trebuie să vă creați un cont pe sendSMS.ro, după logare trebuie să mergeți în meniul Account pe API Keys

Pe cheile API trebuie să faceți clic pe Generate a new API Key (Generare o nouă cheie API)

Aici trebuie să selectați Zoho CRM pentru tipul de cheie API

Aici aveți numele de utilizator și parola pentru instalarea extensiei

Extensia este acum gata de utilizare

Aveți nevoie de ajutor?

Rezervați un demo gratuit

Cum se administrează sendSMS.ro pentru Zoho CRM 

După instalarea extensiei sendSMS.ro a fost adăugat modulul SMS Template care conține șabloane pentru mesaje în mod implicit sunt trei, dar puteți adăuga și edita noi șabloane, modulul SMS Communication aici puteți vizualiza istoricul mesajelor trimise sau primite.

Modulul SMS Template are în mod implicit trei șabloane, unul pentru reamintirea evenimentului, un șablon pentru contacte și un șablon pentru lead-uri, în acest modul puteți adăuga sau edita noi șabloane.

În modulul Comunicare SMS puteți vizualiza întreaga activitate a mesajelor și puteți vedea o mulțime de informații despre mesajele fiecărui contact.

Modulul Leads

Pe modulul leads avem un buton Trimite SMS care ne trimite la fereastra de trimitere a mesajului unde putem edita mesajul, șablonul și numărul la care dorim să trimitem mesajul.

Here we have the Send SMS window, we can select the template to use, the phone number and the message which can be completed with placeholders and the scheduler which if isselected you can choose at which date/time you want to send the message. At first it will show that you have 0 credit but after pressing send the credit will update and it will show you the current credit.

Avem opțiunea de a programa un mesaj doar prin selectarea butonului Scheduled on si putem selecta data si ora la care dorim să trimitem mesajul.

În modulul de lead-uri, dacă selectăm vizualizarea listei, un buton SendSMS apare la trecerea peste fiecare lead. Dacă doriți să trimiteți un mesaj la mai multe lead-uri, puteți selecta lead-urile pe care doriți să le trimiteți și să faceți clic pe butonul Send Bulk SMS (Trimite SMS în masă).

Modulul Contacte

Ca și în modulul de lead-uri, și în modulul de contacte avem același buton în colțul din dreapta sus, Trimite SMS, care ne va duce la fereastra Trimite SMS.

Aici avem fereastra Send SMS, putem selecta șablonul de utilizat, numărul de telefon și mesajul, care poate fi completat cu spații libere, precum și planificatorul, care, dacă este selectat, vă permite să alegeți data/ora la care doriți să trimiteți mesajul. La început se va afișa că aveți 0 credit, dar după ce apăsați trimiterea creditul se va actualiza și vă va arăta creditul curent.

Avem opțiunea de a programa un mesaj doar prin selectarea butonului Scheduled on si putem selecta data si ora la care dorim să trimitem mesajul.

În modulul de contacte, dacă selectăm vizualizarea listei, un buton SendSMS apare la trecerea peste fiecare contact. Dacă doriți să trimiteți un mesaj la mai multe contacte, puteți selecta contactele cărora doriți să le trimiteți un mesaj și să faceți clic pe butonul Send Bulk SMS

Cum se dezinstalează sendSMS.ro pentru Zoho CRM

Dacă doriți să dezinstalați extensia trebuie să mergeți la Setări, faceți clic pe Marketplace și selectați Toate extensiile care sunt deja instalate, acolo puteți vedea extensia sendSMS.ro cu butonul de dezinstalare

Caracteristici cheie

  • Trimite SMS-uri personalizate individual la contacte/lead-uri
  • Trimite SMS-uri personalizate in bulk la mai multe contacte/lead-uri dintr-un singur click
  • Creează și editează template-uri refolosibile pentru SMS
  • Istoric pentru fiecare SMS trimis in Lead-uri si Contacte
  • Poti programa trimiterea unui SMS sau a unei campanii de Bulk SMS la o anumita data si ora
  • Trimite notificari SMS la creerea unui meeting
  • Instalare plugin foarte usor de realizat, cu doar cateva click-uri puteti trimite SMS-uri din Zoho CRM
  • Trimite remindere SMS pentru participantii la meeting
  • Posibilitatea de a trimite SMS cu Short URLs

Contactați-ne pentru asistență