Svennis Cloud Solutions
Svennis Cloud Solutions
Consultanta si Dezvoltare Aplicatii Zoho
zoho advanced partner Romania

Curs valutar BNR pentru Zoho CRM

Curs valutar BNR pentru Zoho CRM

Integrarea noastră între Banca Națională a României și Zoho CRM va aduce și va actualiza automat ratele de schimb valutar în contul dumneavoastră Zoho CRM.

Integrarea noastră între Banca Națională a României și Zoho CRM va aduce și va actualiza automat ratele de schimb valutar în contul dumneavoastră Zoho CRM.

Rezervați o întâlnire

Extindeți capacitățile ZOHO CRM cu funcționalitatea extensiei Curs Valutar BNR

Extindeți capacitățile ZOHO CRM cu funcționalitatea extensiei Curs Valutar BNR

Actualizează automat, în fiecare zi, cursul de schimb valutar pe baza cursurilor de referință ale Băncii Naționale a României  pentru cursul de schimb valutar RON din contul dumneavoastră Zoho CRM. Această extensie funcționează numai pentru companiile cu MONEDA DE BAZĂ ÎN RON în Zoho CRM.
Extensia va adăuga un nou TAB (Curs Valutar BNR) în CRM-ul dvs. și un modul personalizat numit "Currencies Updates".Aveți posibilitatea de a ajusta Cursul Valutar BNR cu un anumit procent folosind WebTab-ul nostru și, de asemenea, de a actualiza pentru fiecare valută rata de schimb oriunde aveți nevoie de ea. În același timp, aveți un modul personalizat - Currencies Updates, unde puteți vedea toate actualizările care au fost făcute la cursurile de schimb valutar sau la procentul de top și utilizatorul care a făcut-o, precum și data la care a fost făcută această actualizare.

Obțineți cursurile de schimb de la Banca Centrală Europeană direct în Zoho CRM

 • WebTab-ul Curs Valutar BNR are pe prima coloană Valută care este preluată de la Zoho CRM Multi Currency, extensia funcționează doar pentru companiile care au moneda de bază în euro.
 • Rata de schimb BNR ne arată rata de schimb curentă direct de la Banca Națională a României
 •  Iar în următorul câmp avem Data Actualizare BNR unde putem vede data curentă a schimbului 

Ajustarea cursului de schimb pentru Zoho CRM

 • În câmpul Adaugă % putem modifica cursul de schimb în funcție de necesitățile noastre.
 • Valoare finală ne ajută să previzualizăm rata de schimb după ajustare, Valoare CRM conține rata de schimb curentă din Zoho CRM.
 • Odată ce suntem mulțumiți de ajustări și de rezultatul previzualizării, putem actualiza Rata de schimb Zoho CRM apăsând butonul Update (Actualizare)

Actualizare zilnica a ratei de schimb valutar

 • Pentru a menține rata de schimb de la BNR la zi pe extensie, am implementat un program care rulează zilnic la ora 23:30 și actualizează rata de schimb
START ZOHO CRM trial
În scopuri de testare, dacă nu aveți încă un cont Zoho CRM, vă recomandăm să vă creați unul aplicând aici și să beneficiați de o perioadă de testare de 15 zile în care puteți testa funcționalitatea plugin-ului.

*Nu este nevoie de card și nu trebuie instalat nimic
START ZOHO ONE trial
Platforma Zoho One conține +45 de aplicații pentru gestionarea unei companii, inclusiv Zoho CRM ULTIMATE. Puteți testa Zoho CRM în cadrul platformei Zoho One.

 *Nu este nevoie de card și nu trebuie să instalați nimic

Cum se instalează Curs Valutar BNR pentru Zoho CRM

 • Pentru a instala extensia Curs Valutar BNR pentru Zoho CRM, trebuie să ne asigurăm că am fost de acord cu termenii serviciului și că autorizăm extensia să acceseze și să proceseze datele și să facem clic pe Continue.

 • Acum trebuie să alegem user/profile, aici putem selecta cui dorim să dăm acces pentru a citi valoarea actualizată a cursului de schimb și pentru a accesa WebTab pentru a face modificări la cursul de schimb actualizat. Dacă este instalată doar pentru administratori, aceștia vor fi singurii care vor avea acces la toate funcționalitățile extensiei, dar putem, de asemenea, să dăm acces doar utilizatorilor sau doar anumitor utilizatori în funcție de profilurile acestora și de organigrama din Zoho CRM.
 • Extensia a fost instalată cu succes, dar pentru a utiliza funcțiile extensiei Curs Valutar BNR, trebuie să autorizăm conectorul făcând clic pe butonul Authorize.

 • Pentru a autoriza conectorul și pentru a utiliza întreaga funcționalitate a extensiei, va trebui să permiteți Cursului 
  Valutar BNR să acceseze datele din contul dumneavoastră Zoho CRM.
 • Odată ce autorizația Connector este finalizată, extensia Curs Valutar BNR este gata de utilizare. Acum trebuie doar să faceți clic pe Finish (Terminare) și să începeți să explorați caracteristicile extensiei Curs Valutar BNR

Aveți nevoie de ajutor?

Rezervați o întâlnire

Cum se gestionează Curs Valutar BNR pentru Zoho CRM

Aici avem WebTab-ul unde avem coloana Valută care este preluată din lista  Zoho CRM Multi Currency
În coloana "Curs Valutar BNR" putem vedea cursul de schimb actual de la BNR(Banca Națională a României) pentru fiecare monedă pe care o avem și data acestui curs de schimb.
O caracteristică importantă este faptul că putem modifica rata de schimb în funcție de nevoile noastre, ajustând-o cu procentul de care avem nevoie
Pentru a vedea dacă ajustarea este adecvată, putem previzualiza rata de schimb ajustată în secțiunea Valoare Finală.
Dacă este ceea ce ne trebuie, putem actualiza cursul de schimb Zoho CRM făcând clic pe butonul Update (Actualizare)
În cazul în care pe site-ul Băncii Naționale a României nu există niciun rezultat pentru o anumită monedă, afișăm N/A.

Să vă dăm un exemplu

Să ajustăm cu 15% moneda EUR, putem vedea că previzualizarea ne arată valoarea 0,232415. Valoarea curentă a ratei de schimb CRM este 0,2021.  Pentru a modifica valoarea curentă a cursului de schimb în Zoho CRM trebuie să apăsăm Actualizare.

Putem observa că valoarea actuală pentru CRM a cursului de schimb s-a modificat în funcție de ajustarea noastră

Aici putem vedea că s-a schimbat chiar și în Zoho CRM Currencies

Aici avem actualizarea monedei noastre, putem vedea, de asemenea, vechiul curs de schimb CRM, Curs Valutar BNR actual, procentul de ajustare, numele utilizatorului care a efectuat actualizarea și data la care a fost efectuată actualizarea.

Pentru a menține rata de schimb de la BNR la zi pe extensie, am implementat un program care rulează zilnic la ora 23:30 și actualizează rata de schimb

Procentul completat în coloana Adauga% din WebTab este, de asemenea, luat în considerare în actualizarea zilnică pe care programatorul o execută, menținând ratele de schimb din Zoho CRM actualizate în funcție de necesitățile dumneavoastră. Puteți modifica oricând ajustarea și o puteți actualiza manual

Cum se dezinstalează Curs Valutar BNR pentru Zoho CRM

Dacă doriți să dezinstalați extensia, trebuie să mergeți la Setări, faceți clic pe Marketplace și selectați Toate extensiile deja instalate, acolo puteți vedea extensia Curs Valutar BNR cu butonul de dezinstalare.

Caracteristici cheie

 • Actualizează automat în fiecare zi, pentru toate valutele, cursurile de schimb pe baza cursurilor de schimb de la BNR (Banca Națională a României) - în Zoho CRM
 • Actualizați manual ori de câte ori aveți nevoie pentru toate valutele din Zoho CRM cursurile de schimb bazate pe cursurile de schimb în timp real ale BNR(Banca Națională a României) - în Zoho CRM

 • Ajustați ratele de schimb BNR cu procentul dorit în WebTab-ul Curs Valutar BNR din Zoho CRM.
 • Recuperați oricând aveți nevoie cursurile de schimb în timp real de la BNR(Banca Națională a României) în WebTab-ul Curs Valutar BNR din Zoho CRM.

 • Vedeți istoricul complet al actualizărilor efectuate asupra cursurilor de schimb valutar și de asemenea, procentul adăugat plus utilizatorul care a făcut-o pe modulul Currencies Updates din Zoho CRM

Contactați-ne pentru asistență