Svennis Cloud Solutions
Svennis Cloud Solutions
Consultanta si Dezvoltare Aplicatii Zoho
zoho advanced partner Romania

ANAF România pentru Zoho CRM

ANAF România pentru Zoho CRM

Afla date fiscale ale companiilor, cu ajutorul integrarii ANAF România - Zoho CRM.

Afla date fiscale ale companiilor, cu ajutorul integrarii ANAF România - Zoho CRM.

Aplica penntru un Demo Gratuit

Afla date fiscale ale companiilor, cu ajutorul integrarii ANAF România - Zoho CRM. Prin intermediul acestei integrări, se pot afla date publice din situaţiile financiare/raportările contabile anuale aferente agenţilor economici precum: numărul de salariați, cifra de afaceri netă, profit net/brut, pierderi, etc.

Modulul Leads

ANAF România creeaza automat noi field-uri în modulul Leads, field-uri în care datele agenților economici vor fi salvate. In modulul Leads avem ANAF_CUI care este un field obligatoriu, in functie de acesta interogarea are loc si se gasesc datele despre agenti economici. Tot aici putem gasi informatii despre anul de referinta, numarul de angajati, cifra de afaceri, profitul si pierderile agentilor economici. 

Modulul Accounts

Exact ca in modulul Leads, ANAF România creeaza field-uri noi. Primul field este field-ul obligatoriu ANAF_CUI cu ajutorul caruia preluam datele despre agenti economici. Field-urile create contin date precum numele companiei, numarul companiei, numarul de angajati, statusul companiei, codul CAEN si detalii legate de activitatea companiei

Field-uri Accounts

Printre field-urile create regasim si detalii precum adresa companiei, daca este platitor de TVA, cifra de afaceri, profitul companiei si pierderile companiei in functie de anul de referinta

START ZOHO CRM trial
În scopuri de testare, dacă nu aveți încă un cont Zoho CRM, vă recomandăm să vă creați unul aplicând aici și să beneficiați de o perioadă de testare de 15 zile în care puteți testa funcționalitatea plugin-ului.

*Nu este nevoie de card și nu trebuie instalat nimic
START ZOHO ONE trial
Platforma Zoho One conține +45 de aplicații pentru gestionarea unei companii, inclusiv Zoho CRM ULTIMATE. Puteți testa Zoho CRM în cadrul platformei Zoho One.

 *Nu este nevoie de card și nu trebuie să instalați nimic

Cum se instalează ANAF România pentru Zoho CRM

  • Pentru a instala extensia ANAF România pentru Zoho CRM, trebuie să ne asigurăm că am fost de acord cu termenii serviciului și că autorizăm extensia să acceseze și să proceseze datele și să facem clic pe Continue.

  • Acum trebuie să alegem user/profile, aici putem selecta cui dorim să dăm acces pentru a cauta agenti economici si pentru a vedea detaliile oferite de ANAF. Dacă este instalată doar pentru administratori, aceștia vor fi singurii care vor avea acces la toate funcționalitățile extensiei, dar putem, de asemenea, să dăm acces doar utilizatorilor sau doar anumitor utilizatori în funcție de profilurile acestora și de organigrama din Zoho CRM.
  • Extensia a fost instalată cu succes, ANAF România este pregatit  pentru a incepe să explorați caracteristicile extensiei.

Aveți nevoie de ajutor?

Aplica penntru un Demo Gratuit

Cum se gestionează ANAF România pentru Zoho CRM

 Dupa instalare o sa avem in modulul Leads si Accounts, field-uri noi care o sa inceapa cu ANAF_ si un buton care apare  atunci cand se intra pe un Lead sau un Account denumit “ANAF”. Pentru ca orice interogare sa fie cu succes inainte de toate trebuie sa populam field-ul ANAF_CUI in acest fel facem interogarea bazata pe CUI (se poate adauga si cu RO inainte si fara). Pluginul ANAF creeaza automat noi field-uri în modulele Leads si Accounts, field-uri în care datele agenților economici vor fi salvate. In ambele module avem ANAF_CUI care este un field obligatoriu, in functie de acesta interogarea are loc si se gasesc datele despre agenti economici.

Modulul Leads

Pentru ca interogarea sa fie una cu succes field-ul ANAF_CUI trebuie completat cu o valoare, in cazul in care nu este completat, butonul ANAF va afisa urmatorul mesaj. 

Daca ANAF_CUI este completat cu o valoare incorecta sau nu exista date la ANAF pentru acest CUI, butonul ANAF va afisa urmatorul mesaj

Dupa completarea ANAF_CUI cu o valoare valida, apasam butonul ANAF amplasat in partea dreapta, actiunea acestuia ne va afisa datele companiei, campurile curente din Zoho CRM, coloana unde putem selecta campurile ce dorim sa fie actualizate si valoarea ANAF.

Odata selectate campurile pentru actualizare, apasam butonul Update Data

Modulul Accounts

Putem observa ca field-ul ANAF_CUI este prezent si in modulul Accounts acesta fiind obligatoriu

Pentru ca interogarea sa fie una cu succes field-ul ANAF_CUI trebuie completat cu o valoare, in cazul in care field-ul ANAF_CUI nu este completat, butonul ANAF va afisa urmatorul mesaj. 

Daca ANAF_CUI este completat cu o valoare incorecta sau nu exista date la ANAF pentru acest CUI, butonul ANAF va afisa urmatorul mesaj

Interogarea a fost facuta cu succes iar datele companiei au fost prealuate. Pentru a adauga datele in field-urile Account-ului trebuie sa selectam datele ce dorim sa le actualizam si sa apasam butonul Update Data. 

Datele au fost preluate si actualizate

Cum se dezinstalează ANAF România pentru Zoho CRM

Dacă doriți să dezinstalați extensia, trebuie să mergeți la Setări, faceți clic pe Marketplace și selectați Toate extensiile deja instalate, acolo puteți vedea extensia ANAF România cu butonul de dezinstalare.

Contactați-ne pentru asistență