Svennis Cloud Solutions
Svennis Cloud Solutions
Consultanta si Dezvoltare Aplicatii Zoho
zoho advanced partner Romania

Căutați cu ușurință în Cliq cu noua bară laterală de navigare

29.04.21 08:12 PM By Svennis Cloud Solutions

Un factor decisiv în adoptarea unui software, va fi mereu nivelul de dificultate al utilizării acestuia. Zoho oferă o soluție pentru a vă simplifica comunicarea echipei, prin conversații organizate, informații ușor de găsit și conectarea la instrumentele de care aveți nevoie.

Noi opțiuni la bara laterală de navigare

Spre deosebire de vechea bară laterală de navigare, care prezintă toate secțiunile într-o vizualizare continuă, în care trebuie să continuați să derulați la nesfârșit, cea actualizată este mai organizată și vine cu secțiuni separate și cu un searchbar, pentru a facilita accesul.

Acum puteți urmări toate apelurile, sesiunile de broadcast și conversațiile, folosind secțiunea "History". În timp ce parcurgeți istoricul, poate vă doriți să vizualizați un apel pe care l-ați pierdut, să deschideți o conversație pe chat, sau să vă conectați la un apel de grup etc. În astfel de cazuri, utilizând butonul de acțiune relevant din fiecare secțiune puteți începe un apel direct sau un apel de grup, puteți deschide o conversație nouă pe chat, sau puteți începe un broadcast - toate direct din meniul "History".

Acum nu mai trebuie să stați și să răsfoiți prin conversații pentru a căuta la nesfârșit fișiere care v-au fost partajate / pe care le-ați partajat. Puteți accesa toate fișierele partajate în conversațiile dvs. Cliq din secțiunea "Files". Ba mai mult de atât, toate fișierele partajate sunt mai organizate și sunt listate în patru categorii: Imagini, Videoclipuri, Audio și Fișiere.

Și avantajele nu se termină aici, puteți să vă redirecționați fișierele sau să efectuați orice acțiune pe fișier, pe care ați putea să o faceți într-un chat chiar din această secțiune.
Pentru a vă configura setările, faceți clic pe imaginea de profil și selectați "Profile & Settings". Aceasta vă va duce la meniul de Personalizare, unde puteți găsi setările pentru bara laterală de navigare, în categoria "General".

Fiecare organizație este unică și este posibil să nu necesite toate modulele pentru a fi listate în bara laterală de navigare. Dacă credeți că un anumit modul nu este necesar acum, puteți ascunde pur și simplu acel modul din bara laterală. Folosind interfața drag and drop, puteți rearanja module sau puteți ascunde anumite module, pentru a configura bara laterală de navigare așa cum doriți. De asemenea, puteți configura roboți, ca un modul separat sau ca o secțiune, sub modulul Contacte.

*Zoho Cliq este inclus in pachetul Zoho One. Vezi pachetul Zoho One

*Zoho Cliq poate fi integrat cu Zoho CRM pentru a beneficia de o comunicare mai facilă intre membri echipei

Sperăm că această nouă actualizare vă va îmbunătăți experiența Cliq și mai mult! Explorați noua bară laterală de navigare îmbunătățită și împărtășiți-ne feedbackul în secțiunea de comentarii de mai jos.